Κ.Μητσοτάκης: Το μήνυμα που πέρασε με την Ο.Κεφαλογιάννη

Κ.Μητσοτάκης: Το μήνυμα που πέρασε με την Ο.Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη φαινόταν πως θα ήταν μια από τις «κερδισμένες» του ανασχηματισμού, καθώς θα έμπαινε στο νέο κυβερνητικό σχήμα, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Όλοι το θεωρούσαν δεδομένο καθώς ο πρωθυπουργός είχε τονίσει πολλάκις ότι θα έκανε διορθωτικές κινήσεις για να τονώσει το γυναικείο στοιχείο της κυβέρνησης.

Η κ. Κεφαλογιάννη μετά το τσουνάμι των δημοσιεύσεων, αναγκάστηκε να διαρρεύσει ότι δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση από το Μαξίμου και όσα γράφονται δεν ισχύουν. Και λίγες ώρες αργότερα δικαιώθηκε…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν την επέλεξε στο νέο σχήμα, στέλνοντας σαφές μήνυμα τόσο στην ίδια, όσο και στο εσωτερικό του κόμματος του.

Όποιος δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις της παράταξης θα μένει εκτός και δεν θα επανέρχεται τόσο γρήγορα και εύκολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Κεφαλογιάννη δεν εξεπλάγη από την απόφαση του πρωθυπουργού και δεν πρόκειται να αντιδράσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνομιλητές της λένε ότι αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι η αναχαίτιση του ιού που ξαναφουντώνει, γι’ αυτό και όλα τα μέλη της παράταξης θα πρέπει να είναι ενωμένα σαν μια γροθιά! Μετά όλοι θα κριθούν για τις επιλογές τους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.