ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ο Κ.Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την πλασματική αύξηση των κρουσμάτων: «Μόλις το 3,6% των τεστ βγαίνει θετικό!» (upd)

Ο Κ.Μητσοτάκης επιβεβαίωσε την πλασματική αύξηση των κρουσμάτων: «Μόλις το 3,6% των τεστ βγαίνει θετικό!» (upd)

(Αρχικό κείμενο 21:26) Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε πως για τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων των τελευταίων ημερών οφείλεται σε σημαντικό ποσοστό η αύξηση των τεστ, αφού δήλωσε πως μόλις το 3,6% των τεστ βγαίνουν θετικά. Παρ’ολα αυτά επέμεινε στην επιβολή νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας και στην υποχρεωτική χρήση μάσκας

«Η Ελλάδα μαζί με τις σκανδιναβικές χώρες οι καλύτερες ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η Ελλάδα είναι μαζί με τις καλύτερες χώρες ως προς τον αριθμό τεστ.

Ο δείκτης θετικότητας είναι το ποσοστό θετικών στα τέστ που κάνουμε. Η Ελλάδα είναι «πράσινη» στο 3,6% μαζί με Γερμανία και Σκανδιναβικές χώρες».

Παρόλα αυτά ο πρωθυπουργός υπερασπίστηκε(!) την επιβολή νέων μέτρων. «Ο βασικός μας σκοπός είναι να αποφύγουμε ένα οριζόντιο lockdown. Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των ειδικών.

Προχωρήσαμε σε απαγόρευση κυκλοφορίας και υποχρεωτική χρήση μάσκας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους για τους ασυνείδητους επιχειρηματίες που συνεχίζουν να προσφέρουν μια επικίνδυνη διασκέδαση έξω από τα πλαίσια που συστήνουν οι ειδικοί», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο βάθος του τούνελ αχνοφαίνεται η ελπίδα που δεν είναι άλλη από ένα εμβόλιο. Έχουμε σχέδιο για τον ταχύτατο εμβολιασμό ξεκινώντας από τις ευπαθείς ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό όσοι πρέπει και όσοι θέλουν να εμβολιαστούν κατά της γρίπης να το κάνουν. Δεν πρέπει να συμπέσει μία έξαρση της γρίπης με τον κορωνοϊό. Προσθέσαμε με μεγάλη ταχύτητα κλίνες στο ΕΣΥ», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.