ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Λ.Αυγενάκης: «Με τη Σ.Μπεκατώρου έχουμε μία έντιμη & φιλική σχέση – Τέρμα η “μονιμότητα” στις Ομοσπονδίες»

Λ.Αυγενάκης: «Με τη Σ.Μπεκατώρου έχουμε μία έντιμη & φιλική σχέση – Τέρμα η “μονιμότητα” στις Ομοσπονδίες»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων, μίλησε για τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου που έχουν προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις.

«Με τη Σοφία Μπεκατώρου έχουμε μία έντιμη και φιλική σχέση και κτισμένη με πολύ κόπο και από τις δύο πλευρές», είπε ο κ. Αυγενάκης για να σπεύσει στη συνέχεια να πει πως «με μπροστάρηδες την Σοφία Μπεκατώρου και τον Νίκο Κακλαμανάκη και άλλους Ολυμπιονίκες, έχει τεθεί μια σειρά θεμάτων τους με προτεραιότητα, μεταξύ των οποίων είναι και να «σπάσει» η παραμονή των ίδιων ανθρώπων στις διοικήσεις των Ομοσπονδιών αθλημάτων επί 30, 40 και 50 χρόνια».

Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε πως «η παρατεταμένη παρουσία σε διοικήσεις σωματείων και ομοσπονδιών δεν σημαίνει ότι υπάρχει ψόγος και προβληματική συμπεριφορά», όμως η «μονιμότητα» ως επικεφαλής ομοσπονδιών δημιουργεί εύλογα προβλήματα, όπως η κακώς νοούμενη αντίληψη περί «ιδιοκτησίας», «εξουσίας» και «απυρόβλητου».

Στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης υποστήριξε πως «χαλάσαμε την βόλεψη τους και ήταν αυτοί που αντέδρασαν στην πρόσφατη ρύθμιση για την επιβολή ορίων και περιορισμών για την παραμονή σε διοικήσεις ομοσπονδιών, οι οποίες θα αλλάξουν μέσω των επικείμενων εκλογών – οι οποίες έχουν καθυστερήσει και αναβληθεί, λόγω της πανδημίας. Τέρμα η “μονιμότητα” στις Ομοσπονδίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.