ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Κεραμέως: ​​​​​​​«Από τον Σεπτέμβριο θα γίνονται δεκτά στα νηπιαγωγεία όλα τα παιδιά 4 ετών»

Ν.Κεραμέως: ​​​​​​​«Από τον Σεπτέμβριο θα γίνονται δεκτά στα νηπιαγωγεία όλα τα παιδιά 4 ετών»

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης σήμερα Τρίτη 1η Ιουνίου μίλησε για ζητήματα της εκπαίδευσης.

Σε πρώτη φάση αναφέρθηκε στα νηπιαγωγεία και την λειτουργία τους για το επερχόμενο σχολικό έτος:

«Από τον Σεπτέμβριο θα γίνονται δεκτά στα δημόσια νηπιαγωγεία όλα τα παιδιά τεσσάρων ετών», ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και πρόσθεσε ότι «στα παιδιά αυτά θα αρχίσει και η εκμάθηση των αγγλικών».

Αναφερόμενη στην βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια- που επανέρχεται από φέτος η κυρία Κεραμέως τόνισε ότι «Θα ήταν το πιο εύκολο για μας να πούμε μπείτε όλοι ελευθέρα στο Πανεπιστήμιο άλλα αυτό δεν είναι καλό ούτε για τα ιδία τα παιδιά ούτε για το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Σημείωσε επίσης ότι από φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα στους υποψήφιους να συμπληρώσουν και τα δικαιολογητικά τους για να σπουδάσουν σε δημόσιο ΙΕΚ καθώς υπάρχουν σε αυτό, όπως είπε, περιζήτητες ειδικότητες».

​​​​​​​Υπογράμμισε επίσης ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν εναλλακτικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος αναφέρθηκε στην λεγόμενη πανεπιστημιακή αστυνομία και δήλωσε ότι θα αρχίσει από το φθινόπωρο να αναπτύσσεται μόνο σε εκείνα τα Ιδρύματα που υπάρχει παραβατικότητα ώστε να αναβαθμιστεί το εκπαιδευτικό περιβάλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.