ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: «Απαγορεύεται κάθε εξωτερική εργασία και delivery σήμερα 12:00 με 17:00»

«Οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και τα πρόστιμα πολύ υψηλά»

Α.Γεωργιάδης: «Απαγορεύεται κάθε εξωτερική εργασία και delivery σήμερα 12:00 με 17:00»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπενθύμισε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, την εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας με την οποία απαγορεύεται σήμερα, κάθε εξωτερική εργασία «και ειδικά για τις υπηρεσίες delivery» από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα στις περιοχές που το φαινόμενο του καύσωνα θα είναι έντονο.

Ειδικά για τις υπηρεσίες delivery ο υπουργός Εργασίας τονίζει ότι «κατά τις ώρες αυτές ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οι σχετικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες να δέχονται παραγγελίες για παράδοση μέσα σε αυτές τις ώρες».

Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του στο Twitter προειδοποιεί ότι «οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και τα πρόστιμα πολύ υψηλά» διαμηνύοντας ότι «την Υγεία και την Ασφάλεια των εργαζομένων την θεωρούμε την απόλυτή μας προτεραιότητα».

«Εάν τηρηθούν τα μέτρα όλα θα πάνε καλά και άλλη μία δύσκολη μέρα θα περάσει» καταλήγει στην ανάρτήση του ο υπουργός Εργασίας.

Η ανάρτηση του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.