ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Γεωργιάδης: «Οι άριστες πολιτικές σχέσεις με τα ΗΑΕ τώρα μετασχηματίζονται και σε άριστες οικονομικές»

Η ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Α.Γεωργιάδης: «Οι άριστες πολιτικές σχέσεις με τα ΗΑΕ τώρα μετασχηματίζονται και σε άριστες οικονομικές»

«Οι άριστες πολιτικές σχέσεις με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τώρα μετασχηματίζονται και σε άριστες οικονομικές» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας μεγάλη επιχειρηματική αποστολή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ακόμα σημειώνει πως δεκάδες ελληνικές εταιρίες ήρθαν σε επαφή με αντίστοιχες Εμιρατινές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, ο υπουργός αναφέρει τα εξής: «…βρίσκεται στην Ελλάδα μεγάλη επιχειρηματική αποστολή από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Επικεφαλής ο αγαπημένος μου φίλος αλλά και ομόλογος μου Υπουργός Δρ Σούλταν Αλ Τζάμπερ. Είχαμε σημαντικές συναντήσεις μαζί με τους κ. Νίκο Παπαθανάση τον κ. Γιάννη Τσακίρη τον κ. Κώστα Σκρέκα και τον κ. Φραγκογιάννη για το πού θα κατευθυνθούν επενδύσεις άνω των 4 δισ.ευρώ από τα ΗΑΕ στην Ελλάδα. Παράλληλα, δεκάδες Ελληνικές εταιρίες ήρθαν σε επαφή με αντίστοιχες Εμιρατινές. Οι άριστες Πολιτικές Σχέσεις τώρα μετασχηματίζονται και σε άριστες Οικονομικές. Είμαι υπερήφανος που συμβάλλω και εγώ σε αυτό το εγχείρημα που μόνον καλό θα φέρει στους δύο λαούς μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.