ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: «Ό,τι ανάρτηση και να κάνω τρέχουν από κάτω τα τρολ του Σύριζα να υβρίσουν – Μετά τις εκλογές θα κρυφτούν»

«Τα έβαλε» με όσους βρίζουν και προκαλούν κάτω από τα «ποστ» του στο Twitter

Α.Γεωργιάδης: «Ό,τι ανάρτηση και να κάνω τρέχουν από κάτω τα τρολ του Σύριζα να υβρίσουν – Μετά τις εκλογές θα κρυφτούν»

Στα «τρολ» του Διαδικτύου απευθύνεται με ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το Twitter έχει μετατραπεί στο πιο τοξικό μέσο.

Φυσικά, στο στόχαστρο του υπουργού βρίσκονται τα «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως χαρακτηριστικά λέει και τα οποία μάλιστα προειδοποιεί ότι, μετά τις εκλογές, θα κρυφτούν στα λαγούμια τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη στο Twitter: «Δυστυχώς το τουίτερ έχει εξελιχθεί στο πιο τοξικό μέσο. Ό,τι ανάρτηση και να κάνω, τρέχουν από κάτω τα τρολ του Σύριζα να υβρίσουν, να προκαλέσουν, να προσβάλουν. Μήν ανησυχείτε έως τις Εκλογές θα το κάνουν με ένταση, μετά όπως και την προηγούμενη φορά θα κρυφτούν στα λαγούμια τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.