ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Σκέρτσος: «Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και στηρίζω την Κυβέρνηση» απαντά στη μαζική «επίθεση» των οπαδών

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ πήραν ξεκάθαρη θέση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Α.Σκέρτσος: «Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και στηρίζω την Κυβέρνηση» απαντά στη μαζική «επίθεση» των οπαδών

Με ανακοίνωσή τους, οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων ΠΑΟΚ τοποθετήθηκαν ενόψει των επερχόμενων εκλογών της 21ης Μαΐου, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη,

Συγκεκριμένα ανέφεραν: «η θέση μας για τις επερχόμενες εκλογές είναι ξεκάθαρη. Όποιος συντάσσεται με το κυβερνών κόμμα συγκαταλέγεται στους εχθρούς του σωματείου».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, ερωτήθηκε σχετικά, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και τόνισε: «Εγώ προσωπικά είμαι ΠΑΟΚ και στηρίζω την κυβέρνηση.»

Η ανακοίνωση συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.