ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά»

Η ανάρτηση του στο «Χ» για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά»

Με ανάρτησή του το πρωί της Δευτέρας ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζει πως «οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής: ο @pskourl λέει ότι ο @pavpol2222 διέδιδε αντιεπιστημονικές απόψεις (βλ ινβερμεκτίνη κλπ) ο Πολάκης απάντησε ότι ο Σκουρλέτης είναι ανεπάγγελτος κλπ Ο @papadimoulis έκανε κριτική στον @skasselakis και ο επίσημος υποστηρικτής του Προέδρου του Σύριζα @Nikosmoraitis τον ειρωνεύεται γράφοντας για τα 44 σπίτια του, που όταν τα λέγαμε εμείς ήμασταν λαϊκιστές. Ο Τζούμακας είπε ότι ο Πρόεδρος του Σύριζα είναι φυτευτός και διαπλεκόμενος και ο @nikosfilis1 ζήτησε «σεβασμό στην διαφορετική απόψη…». Ο δε Κασσελάκης αποδεικνύεται ότι την εποχή του Αντιμνημονίου το οποίο καβάλησε τότε ο @atsipras για να γίνει ΠΘ, ήταν φανατικά με το Μνημόνιο, ψήφιζε Σαμαρά και αγωνιούσε μήπως κερδίζει ο Τσίπρας και βρεθούμε εκτός €…όπως και να το δει κανείς οι τίτλοι τέλους για τον @syriza_gr είναι κοντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.