Αμήχανη η κυβέρνηση στην απόσυρση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την Βουλή: «Ο Α.Τσίπρας έχει γίνει επικίνδυνος» λέει ο Γ.Οικονόμου

«Ο κατήφορός του είναι εκτός κάθε ορίου και έχει γίνει απόλυτα επικίνδυνος» λέει ο Οικονόμου για τον Τσίπρα

Αμήχανη η κυβέρνηση στην απόσυρση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την Βουλή: «Ο Α.Τσίπρας έχει γίνει επικίνδυνος» λέει ο Γ.Οικονόμου

Η κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την Βουλή αντιμετωπίστηκε με… αμηχανία από την κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέλεξε να εξαπολύσει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «το Βατερλό που υπέστη ο κ. Τσίπρας στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας τον εξέτρεψε ολοκληρωτικά και αποκάλυψε τις πραγματικές του επιδιώξεις»

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα, ο κ. Οικονόμου σημειώνει ότι «αυτό που θεσμικά απέτυχε να κάνει την Παρασκευή, το επιχειρεί σήμερα εκβιαστικά. Επειδή οι κανόνες της Δημοκρατίας δεν τον εξυπηρετούν, ως γνήσιος εκφραστής του τραμπισμού αλά γκρέκα, προχωράει σε κινήσεις αμφισβήτησης και βαριάς υποβάθμισης των θεσμικών πυλώνων της Ελληνικής Δημοκρατίας: της λαϊκής κυριαρχίας, του Κοινοβουλευτισμού και της συνταγματικής τάξης».

«Ο κατήφορός του είναι εκτός κάθε ορίου και έχει γίνει απόλυτα επικίνδυνος. Επιχειρεί και πάλι, μετά το 2015, να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός του ευρωπαϊκού δημοκρατικού κεκτημένου και να την καταστήσει τριτοκοσμική χώρα, όπως αυτές που θαυμάζει.

Έμπλεος μένους και ολοκληρωτικής νοοτροπίας, ο κ. Τσίπρας δεν αναλογίστηκε ότι όλοι όσοι έβλαψαν τη Δημοκρατία, στη διάρκεια της πολιτικής μας ιστορίας, ξεκίνησαν τα εγχειρήματα εκτροπής με επίθεση στον Κοινοβουλευτισμό και προσπάθεια απονομιμοποίησης της λειτουργίας του Κοινοβουλίου. Συνεχιστής τους εμφανίζεται σήμερα ο κ. Τσίπρας», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι, και θα παραμείνει, απελπιστικά μόνος στην κατρακύλα του. Η Κυβέρνηση, έχοντας στο πλευρό της τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, διασφαλίζει και εγγυάται τη δημοκρατική ομαλότητα και τον προσανατολισμό της Ελλάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.