ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έφτασε στη Γαύδο για τα Θεοφάνια (φωτο)

Η πρώτη επίσκεψη πρωθυπουργού στο νησί από το 1996

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έφτασε στη Γαύδο για τα Θεοφάνια (φωτο)

Στη Γαύδο βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Θεοφανίων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στην τελετή Αγιασμού των υδάτων.

Τόνισε την ανάγκη χάραξης μιας στρατηγικής προστασίας του περιβάλλοντος και ήπιας ανάπτυξης. Εξέφρασε το προσωπικό του ενδιαφέρον, ως πρωθυπουργός και ως Χανιώτης.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία

Ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα ειρηνικής συνύπαρξης. «Η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις για το πως θα διεκδικήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Δυτικά της Γαύδου έχουν αρχίσει έρευνες για την ύπαρξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου. Καλώ τα γειτονικά κράτη να προσέλθουν σε γόνιμη διαπραγμάτευση με την Ελλάδα. Όπως το κάναμε με την Αίγυπτο, μπορούμε να το κάνουμε και με τη Λιβύη».

Είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που επισκέπτεται το νησί μετά την παρουσία του Κώστα Σημίτη στη Γαύδο το 1996 και είναι μόλις ο δεύτερος πρωθυπουργός ιστορικά που επισκέπτεται το νησί.

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη:

mhtsotakis
mhtsotakis1
mhtsotakis2
mhtsotakis4
mhtsotakis5
mhtsotakis7
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.