ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ρίξει τη χώρα στον βούρκο»

Χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση για μη συμμετοχή στις ψηφοφορίες στη Βουλή

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ρίξει τη χώρα στον βούρκο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και πατώντας στη θεωρία των δύο άκρων σημείωσε ότι η παραπάνω απόφαση «δηλώνει την προσχώρηση στην πλατεία, στον λαϊκισμό και στα αχαλίνωτα ψέματα».

Συνεχίζοντας, χαρακτήρισε απαράδεκτη την απόφαση για μη συμμετοχή στις ψηφοφορίες στη Βουλή κάνοντας λόγο για «πεζοδρομιακή δημοκρατία» και δήλωσε ότι είχε προειδοποιήσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να ρίξει τη χώρα στον βούρκο. Ένα κόμμα που υποτίθεται ότι διεκδικεί την πλειοψηφία στη Βουλή, την εγκαταλείπει».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός εν μέσω ανεξέλεγκτων αυξήσεων στις τιμές των προϊόντων επιχείρησε να θεμελιώσει success story στο καλάθι του νοικοκυριού και το market pass.

Τέλος, ο πρωθυπουργός, πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω τη λασπολογία σημείωσε ότι «δεν θα επιτρέψουμε η χώρα να παρασυρθεί στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ. Ας μείνουν να κατρακυλούν στο περιθώριο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είπε κουβέντα για τα αιτήματα των καλλιτεχνών οι οποίοι από χθες πραγματοποιούν 48ωρη απεργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.