ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Με την Τζόρτζια Μελόνι συναντήθηκε για πρώτη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες

Οι δύο ηγέτες εξέφρασαν τη βούλησή τους για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων

Με την Τζόρτζια Μελόνι συναντήθηκε για πρώτη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται να πληροφορηθεί όλα τα σχετικά γεγονότα και να ενημερωθεί για όλα τα πρόσωπα που είναι αναμιγμένα στη συνεχιζόμενη έρευνα για διαφθορά που διεξάγεται από τις βελγικές αρχές και συνδέεται με το Κατάρ, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν πριν από τη συνεδρίαση των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Στον απόηχο του μεγάλου σκανδάλου πραγματοποιείται σήμερα και αύριο η Σύνοδος Κορυφής με αντικείμενο τις σχέσεις της ΕΕ με την Ασία, στις Βρυξέλλες κι ενώ οι περισσότερες πολιτικές ομάδες δεν έχουν ακόμη συνέλθει από το αρχικό σοκ των αποκαλύψεων της υπόθεσης, με πρωταγωνίστρια την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή, Εύα Καϊλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δεινή θέση βρίσκονται πρωτίστως οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, καθώς η ομάδα τους πλήττεται καίρια τόσο από τη φερόμενη εμπλοκή κορυφαίων στελεχών της στην υπόθεση, όπως η πρώην Αντιπρόεδρος του ΕΚ, Εύα Καϊλη, όσο και από την παραμονή κατά ένα μήνα στη φυλακή για τον πρώην Ευρωβουλευτή τους, Αντόνιο Παντσέρι, όσο και για τον κοινοβουλευτικό βοηθό τους και σύζυγο της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, όπως αποφασίστηκε χθες, αφού αμφότεροι οδηγήθηκαν ενώπιον του προδικαστικού δικαστηρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.