ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μετά τη Σκωτία & το Dumfries House ο Κ.Μητσοτάκης ξεκινάει επισκέψεις σε υπουργεία – Σήμερα πάει στο Τουρισμού

«Κλείδωσε» =το σύνθημα του συνεδρίου της ΝΔ στις 6 Μαΐου - «Δίπλα σε κάθε πολίτη»

Μετά τη Σκωτία & το Dumfries House ο Κ.Μητσοτάκης ξεκινάει επισκέψεις σε υπουργεία – Σήμερα πάει στο Τουρισμού

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επιστροφή του από τη Σκωτία και το Dumfries House, το οποίο επισκέφθηκε χθες, ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια σειρά επισκέψεων στα υπουργεία που έχουν αρμοδιότητες συνυφασμένες με τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται.

Η αρχή θα γίνει σήμερα από το υπουργείο Τουρισμού, όπου ο Βασίλης Κικίλιας θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό το απόγευμα.

Ο κ. Κικίλιας αναμένεται να παρουσιάσει στον πρωθυπουργό την εικόνα της εξόδου του Πάσχα, καθώς φαίνεται ότι ο εσωτερικός τουρισμός έσπασε όλα τα ρεκόρ, ενώ άκρως ενθαρρυντικά είναι και τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό, με πολλούς τουρίστες να έχουν ήδη έρθει στη χώρα μας.

Η τάση αυτή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να ενισχυθεί έτι περαιτέρω τους επόμενους μήνες και ο κ. Κικίλιας αναμένεται να συζητήσει με τον πρωθυπουργό για τους πρόδρομους δείκτες ως προς τις αφίξεις στα αεροδρόμια και τα χερσαία σύνορα της χώρας, αλλά και για το πού θα κινηθούν τα έσοδα ενόψει της μακράς τουριστικής σεζόν που αναμένεται.

Ακόμα, συζήτηση θα γίνει και για την πορεία υλοποίησης έργων που συνδέονται με το Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς το Τουρισμού, μαζί με το Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το Υποδομών είναι τα τρία υπουργεία που προηγούνται στην άτυπη “κούρσα” διοχέτευσης ευρωπαϊκών κονδυλίων στην αγορά.

Ο κ. Μητσοτάκης, όμως, δεν θα μείνει μόνο στο Τουρισμού, καθώς, όπως είχε κάνει και στην αρχή της θητείας του, τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει και πάλι εκτός του Μεγάρου Μαξίμου. Στο “καλαντάρι” του Μεγάρου Μαξίμου φαίνεται πως έχουν σημειωθεί επαφές στα υπουργεία Υγείας, Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής και στο Ναυτιλίας, ενώ για το τέλος της εβδομάδας είναι, ούτως ή άλλως, προγραμματισμένο το μηνιαίο υπουργικό συμβούλιο με ευρεία ατζέντα.

«Δίπλα σε κάθε πολίτη»

Την ίδια ώρα, «κλείδωσε» και το σύνθημα του συνεδρίου της ΝΔ στις 6 Μαΐου, απ’ όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στους πολίτες, με ειδική στόχευση στους νέους.

“Δίπλα σε κάθε πολίτη”, είναι το σύνθημα που επέλεξε η ηγετική ομάδα της οδού Πειραιώς, προκειμένου να δώσει το στίγμα του κόμματος, με το βλέμμα και στην ανάγκη ενίσχυσης των πολιτών απέναντι στο κύμα ακρίβειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξού και ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου, την πρώτη μέρα, θα περιγράψει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους νέους, με έμφαση στη στέγη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.