ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Μηταράκης: «Το Spiegel απέσυρε τα άρθρα για τη ”νεκρή Μαρία” ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποσύρει τις ανακοινώσεις του;»

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου καλεί τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν συγγνώμη που διέσυραν διεθνώς τη χώρα

Ν.Μηταράκης: «Το Spiegel απέσυρε τα άρθρα για τη ”νεκρή Μαρία” ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποσύρει τις ανακοινώσεις του;»

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους ευρωβουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκεί ο Νότης Μηταράκης, σχολιάζοντας την απόφαση του Spiegel για τη δήθεν «νεκρή Μαρία» σε νησίδα του Έβρου.

Ο κ. Μηταράκης επισημαίνει ότι το γερμανικό περιοδικό « ύστερα από ενδελεχή έρευνα αναγνωρίζει το λάθος και αποσύρει οριστικά τα άρθρα για τη δήθεν νεκρή Μαρία σε νησίδα του Έβρου».

Ωστόσο, ρωτά αν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους για το ζήτημα. «Οι ευρωβουλευτές του θα ζητήσουν συγγνώμη που διέσυραν διεθνώς τη χώρα;» καταλήγει στην ανάρτησή του στο twitter.

Αναλυτικά ο κ. Μηταράκης έγραψε:

Το @derspiegel ύστερα από ενδελεχή έρευνα αναγνωρίζει το λάθος και αποσύρει οριστικά τα άρθρα για τη δήθεν νεκρή Μαρία σε νησίδα του Έβρου. Ο @syriza_gr και ο @atsipras θα αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους; Οι ευρωβουλευτές του θα ζητήσουν συγγνώμη που διέσυραν διεθνώς τη χώρα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.