ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Α.Γεωργιάδης μπορεί να μην κινείται νομικά κατά του Π.Βλάχου αλλά ζητάει… τη συγγνώμη του

«Δεν έχει καμία ανάγκη να πει τέτοια πράγματα για να κερδίσει δημοσιότητα» είπε ο υπουργός Υγείας

Ο Α.Γεωργιάδης μπορεί να μην κινείται νομικά κατά του Π.Βλάχου αλλά ζητάει… τη συγγνώμη του

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να πήρε την απόφαση να μην κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Βλάχου για το χιουμοριστικό τραγούδι του. όμως όπως φαίνεται ζητάει… και τα «ρέστα» αφού όπως λέει θέλει να ακούσει μια συγγνώμη για να λήξει το θέμα.

«Είμαι εν ενεργεία πολιτικός και εμείς εξ ορισμού δεχόμαστε πιο σκληρή κριτική, εγώ το αντιλαμβάνομαι και έτσι πρέπει να είναι. Αυτό που είπε ο κ. Βλάχος υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει, δεν μπορεί να θέλει να μας σκοτώσουν. Δεν είναι χιούμορ, ούτε να το λες αυτό. Νομίζω ότι μια συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα. Δεν έχει καμία ανάγκη να πει τέτοια πράγματα για να κερδίσει δημοσιότητα» είπε ο υπουργος Υγείας.

Ερωτηθείς, δε, αν πρόκειται για στοχοποίηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε «μπορούμε να λέμε ότι δεν είναι στοχοποίηση αν ένα πρότυπο της νεολαίας λέει τέτοια πράγματα στην εποχή του διαδικτύου;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την εκτίμηση πως «δεν νομίζω ότι μπορεί γυρίσει κανείς την Ελλάδα το 2015. Το επιχείρησε ο κ. Τσίπρας να επιστρέψει στη ρητορική του 2015 και συνετρίβη. Ότι υπάρχουν θύλακες που θέλουν την αποσταθεροποίηση, προφανώς υπάρχουν και καλό είναι να μην τους ερεθίζουμε. Οι θύλακες της τρομοκρατίας και της άκρας αριστεράς υπάρχουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.