ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Γ.Γεραπετρίτης κάνει επίθεση στη PEGA για τις υποκλοπές: «Κάνει αντιπολίτευση με ανυπόστατα πράγματα»

Η PEGA «έβγαλε στη σέντρα» την κυβέρνηση για τις υποκλοπές

Ο Γ.Γεραπετρίτης κάνει επίθεση στη PEGA για τις υποκλοπές: «Κάνει αντιπολίτευση με ανυπόστατα πράγματα»

Με την επιτροπή PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την έκθεση βόμβα που έβαλε στο στόχαστρο τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών τα έβαλε ο Γιώργος Γεραπετρίτης. 

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μιλώντας στο MEGA ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει «καμία απολύτως» ένδειξη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στην PEGA. Όλα αυτά τη στιγμή που ο Γιώργος Κατρούγκαλος διάβαζε αυτολεξεί την έκθεση της PEGA.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη, όχι απόδειξη, ότι υπάρχει κάποιος κεντρικός σχεδιασμός πολλώ μάλλον του πρωθυπουργού. Γίνεται μία πολιτική εκμετάλλευση» σημείωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης και συνέχισε, λέγοντας ότι ουσιαστικά έκανε χάρη στην PEGA που την συνάντησε.

«Εγώ ο ίδιος, υπουργός Επικρατείας, δίπλα στον πρωθυπουργό, συνάντησα επί πολλαπλές ώρες όλη την επιτροπή PEGA, αποδίδοντας τον δέοντα σεβασμό, όταν σε άλλες χώρες, όπως στην Ισπανία για παράδειγμα, στην σοσιαλιστική Ισπανία δεν την υποδέχτηκε ούτε ο γενικός γραμματέας».

«Υπάρχει στρέβλωση. Λέει κάπου ότι υπήρχε κεντρική συντονιστική, λέει για τον πρωθυπουργό;» είπε με στόμφο ο Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον Γιώργο Κατρούγκαλο να διαβάζει λέξη προς λέξη την έκθεση της PEGA:

«Το κατασκοπευτικό λογισμικό σε συνδυασμό με τη νόμιμη παρακολούθηση, χρησιμοποιείται ως εργαλείο πολιτικής εξουσίας και ελέγχου στα χέρια της ανώτατης πολιτικής ηγεσίας της χώρας. Πόσο πιο καθαρά να το πει; Οι μηχανισμοί εκ των προτέρων ελέγχου και κατασταλτικού ελέγχου έχουν αποδυναμωθεί σκόπιμα και αποφεύγεται η διαφάνεια και η λογοδοσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης απάντησε υποστηρίζοντας ότι «η PEGA είναι μία επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δυστυχώς, είχα προσωπική εμπειρία, που στην πραγματικότητα δεν κάνει κάτι άλλο παρά μόνο αντιπολίτευση στα εθνικά κοινοβούλια. Να είμαστε μεταξύ μας εντάξει. Καταγράφονται πράγματα που είναι εντελώς αστήρικτα και ανυπόστατα χωρίς να αναφέρει έστω και μία φορά το όνομα του πρωθυπουργού. Όταν φτάνουμε να υιοθετούμε τις απόψεις ενός μέλους…» είπε, στοχεύοντας τη Σοφί Ιν’τ Φελντ που ενοχλεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις παρεμβάσεις της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.