ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει στο Tik Tok: Απαντά στο ποιος γράφει τις ομιλίες του (βίντεο)

«Υπάρχουν δύο ειδών ομιλίες», λέει ο Κ.Μητσοτάκης

Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει στο Tik Tok: Απαντά στο ποιος γράφει τις ομιλίες του (βίντεο)

Παραμένει ενεργός στο Tik Tok o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση για το εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που γράφει τις ομιλίες του.

Στο βίντεο που «ανέβασε» στο προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός διαχώρισε τις ομιλίες του σε συγκεκριμένες κατηγορίες και αναφέρθηκε σε αυτές, μέχρι τη στιγμή που το όχημα στο οποίο επέβαινε μπήκε σε ένα τούνελ.

@kyriakosmitsotakis_

Ομιλίες 💡 #fyp #tiktokgreece

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

«Υπάρχουν δύο ειδών ομιλίες. Οι ομιλίες από στήθους, προφανώς δεν τις γράφει κανείς, αυτές προκύπτουν ανάλογα με το μέρος το οποίο βρίσκομαι, τα ιδιαίτερα θέματα τα οποία θέλω να αναδείξω και βέβαια οι μεγάλες οι ομιλίες, οι οποίες μπορεί να είναι προετοιμασμένες, όπου έχω έναν άνθρωπο που με βοηθάει να τις γράφω, αλλά ειδικά τις πολύ σημαντικές ομιλίες, ένα σημαντικό κομμάτι καταλήγω τελικά να το γράφω εγώ ο ίδιος. Ας πούμε ομιλίες σαν τη ΔΕΘ και το Κογκρέσο, είναι ομιλίες που τελικά τις γράφω ο ίδιος. Θέλω πάντα οι ομιλίες μου να αποτυπώνουν αυτά τα οποία πραγματικά πιστεύω και να έχουν την προσωπική μου πινελιά» είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος διέκοψε το βίντεο όταν το όχημα στο οποίο βρισκόταν, μπήκε σε βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και τώρα μπήκαμε σε ένα τούνελ και δεν έχω ιδέα τι φαίνεται…» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.