ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Μαρινάκης: «Ελπίζουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει και η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και η τοξικότητα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας δεν έβαλε στη θέση του κανένα από τα στελέχη του κόμματος που μίλησε τοξικά»

Π.Μαρινάκης: «Ελπίζουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει και η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και η τοξικότητα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας την παραίτηση του πρώην πρωθυπουργού από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ  δήλωσε ότι «ελπίζουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει και η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και η τοξικότητα».

Ο Παύλος Μαρινάκης σχολίασε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ήταν τόσο μεγάλο και τιμητικό το αποτέλεσμα των εκλογών που διαμόρφωσε τις ισορροπίες, τόσο ισχυρή η εντολή που έδωσαν οι πολίτες στον Κυριάκο Μητσοτάκη που το μόνο μας μέλημα είναι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, να συνεχίσουμε να λύνουμε προβλήματα και να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες είτε μας ψήφισαν είτε όχι».

Ακόμα συμπλήρωσε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε περιθώριο να κάνουμε μία αντιπαράθεση στα εσωκομματικά κάποιου άλλου κόμματος, τα οποία σεβόμαστε απόλυτα»

Πρόσθεσε επίσης: «Από εκεί και πέρα, επειδή η ιστορία δεν είναι καλό να επαναληφθεί, ελπίζουμε μαζί με τον Α.Τσίπρα να αποχωρήσει και η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και η τοξικότητα», επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «δεν έβαλε στη θέση του κανένα από τα στελέχη του κόμματος που μίλησε τοξικά».

Ανέφερε επίσης ότι «στις εκλογές αυτές κέρδισε η αλήθεια, κέρδισε η κοινή λογική, κέρδισε η ενότητα», λέγοντας ακόμη ότι «αν μπορούσε κανείς να θυμηθεί μία φράση χαρακτηριστική, που περιέγραψε τι ζήσαμε από την άλλη πλευρά ήταν αυτό που είχε πει η πρώην υπουργός κα Αχτσιόγλου, η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την Αριστερά. Άρχισε η Ελλάδα να επιστρέφει, με πάρα πολλές δυσκολίες, με μεγάλες θυσίες των πολιτών, με υπομονή αλλά και συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε: «Πληρώσαμε πολύ ακριβά την πάνω και την κάτω πλατεία. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ ως του δεύτερου τη τάξη κόμματος. Σε εμάς, μία τέτοια διαδικασία θα είχε γίνει τέσσερα χρόνια πριν τουλάχιστον»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στη ΝΔ υπάρχει μία λογική, το έχει πει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όποιος χάνει, φεύγει. Και μάλιστα, έχουμε και άμεσες διαδικασίες εσωκομματικές, εσωτερική κριτική. Εμείς, μαθήματα στα υπόλοιπα κόμματα δεν θα κάνουμε. Θα ασχοληθούμε με του οίκου μας και το πάρα πολύ βαρύ πρόγραμμα που έχουμε και τις πολλές υποχρεώσεις που θα υλοποιήσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος πρόσθεσε: «Το πρόγραμμά της ΝΔ είναι πλήρως εγκεκριμένο, εξασφαλισμένοι οι πόροι για όλη την τετραετία. Βασίζεται σε πολλές μεταρρυθμίσεις που έχουν ήδη ψηφιστεί την προηγούμενη τετραετία και ήδη υλοποιούνται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.