ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προεκλογική «απολογία» Μητσοτάκη στο νόμο Ημαθίας που η πρόθεση ψήφου υπέρ ΝΔ είναι στο 15%: «Δεν έχουμε το αλάθητο»!

«Θα τα δώσουμε όλα» στις επόμενες εκλογές για να πείσουμε και τους καχύποπτους συμπολίτες μας»

Προεκλογική «απολογία» Μητσοτάκη στο νόμο Ημαθίας που η πρόθεση ψήφου υπέρ ΝΔ είναι στο 15%: «Δεν έχουμε το αλάθητο»!

Σε έναν από τους πιο δύσκολους νομούς για την Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, στην Ημαθία βρέθηκε και μίλησε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης «απολογούμενος» για όλα: Σκοπιανό, κατάρρευση της οικονομίας, πολιτική στην πανδημία, ουκρανικό κλπ.

Χαρακτήρισε «καχύποπτους (!) όσους προτίθενται να ρίξουν «μαύρο» στην πολιτική του και είπε πως θα επιχειρήσει να τους αλλάξει γνώμη και υποσχέθηκε να κάνει λιγότερα λάθη  μετά τις εκλογές

«Θέλω να ξέρετε, ότι «θα τα δώσουμε όλα» στις επόμενες εκλογές για να πείσουμε και τους καχύποπτους συμπολίτες μας ότι το έργο το οποίο έχουμε πετύχει είναι σημαντικό και ότι αξίζει να συνεχιστεί. Ότι είμαστε μια κυβέρνηση η οποία δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε αλάθητοι, αλλά έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να διορθωνόμαστε για να γινόμαστε καλύτεροι».

«Πετύχαμε πολλά αυτά τα χρόνια, μπορούμε περισσότερα. Αλλά για να μπορέσουμε να κατοχυρώσουμε αυτά τα οποία πετύχαμε πρέπει να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό το οποίο ξεκινήσαμε το 2019. Και θα το συνεχίσουμε με τη δική σας στήριξη και τη δική σας βοήθεια. Γι’ αυτό και οι εκλογές αυτές θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες.

Ξέρετε πολύ καλά, ότι είμαστε δέσμιοι ενός εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής, ένα εκλογικό σύστημα στο οποίο ουδέποτε πιστέψαμε, το οποίο φροντίσαμε εμείς να αλλάξουμε και γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι ότι κι αν χρειαστούμε δύο εκλογές και όχι μία, πάλι ο τελικός στόχος θα είναι ένας: αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι ώρα, φίλες και φίλοι, για πειραματισμούς. Βλέπετε τι γίνεται γύρω μας. Βλέπετε ότι δεν ξέρουμε την επόμενη μέρα ποια κρίση θα μάς ξημερώσει. Βλέπετε τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη γειτονιά μας. Βλέπετε, λοιπόν, πόσο απαραίτητο είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να υπάρχει σταθερό χέρι στο «τιμόνι» της χώρας, το οποίο να μπορεί να καθοδηγεί το «σκάφος» με ασφάλεια στα ταραγμένα νερά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.