ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε ένα παράλληλο σύμπαν ο Κ.Μητσοτάκης βλέπει θετική την ανταπόκριση των καταναλωτών στο «καλάθι του φτωχού»

Μάλλον δεν είδε τα βίντεο της χθεσινής επικαιρότητας

Σε ένα παράλληλο σύμπαν ο Κ.Μητσοτάκης βλέπει θετική την ανταπόκριση των καταναλωτών στο «καλάθι του φτωχού»

Σε ένα παράλληλο σύμπαν φαίνεται πως ζει ο Κ.Μητσοτάκης και οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι βιώνουν στο «πετσί» τους την ακρίβεια μετά την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει κυρώσεις στην Ρωσία και φυσικά να της γυρίσουν μπούμερανγκ.

Οι Έλληνες αισθάνονται εξαπατημένοι για άλλη μια φορά με την κυβέρνηση κατά την πρώτη μέρα της εφαρμογής του «καλαθιού του φτωχού» στα σούπερ μάρκετ να εξελίσσεται σε πολύ μεγάλη κοροϊδία αφού τα προϊόντα συνεχίζουν να είναι πανάκριβα και σε αυξημένες τιμές όπως και πριν.

Τα περισσότερα προϊόντα που μπήκαν στο «καλάθι του φτωχού» είναι ιδιωτικής ετικέτας και έχουν την ίδια ακριβώς τιμή με αυτήν που είχαν πριν την επιβολή του μέτρου.

Ο Κ.Μητσοτάκης όμως έχει τελείως διαφορετική άποψη αφού πιστεύει πως η ανταπόκριση αγοράς και καταναλωτών ήταν θετική για το «καλάθι του φτωχού».

Πιο συγκεκριμένα μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου της Διαδικασίας του Βερολίνου χαρακτήρισε ως θετική την πρώτη ανταπόκριση αγοράς και καταναλωτών στο συγκεκριμένο μέτρο και υπενθύμισε πως η κυβέρνηση δρομολογεί εδώ και αρκετούς μήνες δράσεις για τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Χαρακτηριστικό του πόσο θετικά ανταποκρίθηκε η αγορά εχθές στην πρεμιέρα του επικοινωνιακού τρικ της κυβέρνησης για το «καλάθι του φτωχού» είναι η απάντηση από έναν ηλικιωμένο όταν ρωτήθηκε «πως βλέπει τις τιμές των προϊόντων»: «@ρχ@δι@ καπαμά»!

Ο δημοσιογράφος έχασε την… σύνθεσή του καθώς περίμενε άλλου είδους απάντηση και είπε  «ωπ, πώς, πώς;» και συγκεντρώνοντας θάρρος ξαναρώτησε «για ποιο λόγο, δεν είδατε χαμηλές τιμές;», με τον κύριο να απαντάει «καμιά διαφορά».

Σε ερώτηση για τις νέες τουρκικές προκλήσεις ο Κ.Μητσοτάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν απαντούσα κάθε φορά σε δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων δεν θα έκανα άλλη δουλειά.  Αν και στην Ελλάδα είχαμε πληθωρισμό που έτρεχε πάνω από το 85% θα επεδίωκα και εγώ να αλλάζω τη συζήτηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος επέμεινε πως η απεξάρτηση των κρατών της Δυτικής Βαλκανικής από το ρωσικό φυσικό αέριο είναι κρίσιμη και επανέλαβε ότι όλα τα κράτη της περιοχής αναγνωρίζουν την Ελλάδα ως δύναμη σταθερότητας και συνεργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.