ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα Δερβενάκια για την υπογραφή του αυτοκινητόδρομου «Α7» επισκέφθηκε ο Κ.Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί σήμερα τις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας

Τα Δερβενάκια για την υπογραφή του αυτοκινητόδρομου «Α7» επισκέφθηκε ο Κ.Μητσοτάκης

Στα Δερβενάκια βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπογραφή της σύμβασης για το έργο της σύνδεσης της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί σήμερα τις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας. Μετά τα Δερβενάκια για την οδική σύνδεση Άργους-Ναυπλίου με τον αυτοκινητόδρομο Α7, θα επισκεφτεί τις Μυκήνες και το Ναύπλιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί το μεσημέρι στο Άστρος Κυνουρίας, όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από τη Β’ Εθνοσυνέλευση, ενώ μετά θα επισκεφτεί τη Μεγαλόπολη.

Το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ο οποίος θα συνδέει την Καλαμάτα με τον Ριζόμυλο, την Πύλο και τη Μεθώνη, και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Δείτε εικόνες:

IMG_20230421_090346-850x478
IMG_20230421_091439-850x478
IMG_20230421_094120-850x479
IMG_20230421_094139-850x478
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.