Τα συγχαρητήρια του Κ.Μητσοτάκη στον Μ.Νετανιάχου για την επανεκλογή του

Η ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού για την συνομιλία του με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου

Τα συγχαρητήρια του Κ.Μητσοτάκη στον Μ.Νετανιάχου για την επανεκλογή του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Μπενιαμίν Νετανιάχου για την επικράτησή του στις εκλογές του Ισραήλ.

Μετά τις βουλευτικές εκλογές της Τρίτης τα ισραηλινά τηλεοπτικά δίκτυα έδιναν στο Λικούντ του Νετανιάχου και τους συμμάχους του – τα υπερορθόδοξα κόμματα και το δεξιό «Θρησκευτικός Σιωνισμός» – 62 έδρες, μία περισσότερη από όσες χρειάζονται για να έχουν την πλειοψηφία στην Κνεσέτ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνομίλησε με τον Νετανιάχου για να του μεταφέρει τα συγχαρητήριά του για τη νίκη του.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Μόλις μίλησα με τον κ. Νετανιάχου για να τον συγχαρών για την νίκη του στις εκλογές. Προσβλέπουμε στη συνέχιση των πολύ ισχυρών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μας», ανέφερε στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.