Υπηρεσιακή υπουργό Παιδείας την Ν.Κεραμέως λόγω Πανελληνίων προτείνει η κυβέρνηση

Οι Πανελλήνιες είναι προγραμματισμένες για την 1η Ιουνίου

Υπηρεσιακή υπουργό Παιδείας την Ν.Κεραμέως λόγω Πανελληνίων προτείνει η κυβέρνηση

Στην υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα ακολουθήσει τις πρώτες κάλπες εφόσον δεν σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση με την απλή αναλογική θα μείνει σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως λόγω Πανελληνίων.

Μέλος και της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα υπάρξει – πιθανότατα – μεταξύ πρώτης και δεύτερης κάλπης, αν δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις Εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Αυτό προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των συντακτών και σε ερώτηση σχετικά με τον «οδικό χάρτη» προς τις Εκλογές. Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «Ο πρωθυπουργός συνυπολόγισε τις Πανελλήνιες στην απόφασή του για τις Εκλογές. Οι Πανελλαδικές είναι λογικό να διεξαχθούν με το ίδιο πρόσωπο στο υπουργείο Παιδείας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με δεδομένο πως οι Πανελλήνιες είναι προγραμματισμένες για την 1η Ιουνίου και η πρώτη κάλπη για τις 21 Μαΐου, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των νέων εκλογών με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογική. Σ’ αυτή την κυβέρνηση αναμένεται να είναι υπουργός Παιδείας η Νίκη Κεραμέως ώστε να εποπτεύσει τη διεξαγωγή των πανελληνίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.