ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Δεν αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής

Δεν αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα στους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Ιωάννη Λαγό, Χρήστο Παπά, Ηλία Παναγιώταρο, Γιώργο Γερμενή και Αρτέμη Ματθαιόπουλο, όπως ανακοινώθηκε από το δικαστήριο.

Συνολικά, το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικό σε 14 καταδικασθέντες.

Με την απόφαση δικαστηρίου αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά μόνο σε τέσσερις πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στους Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, στον Νίκο Μίχο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, στον Μιχάλη Αρβανίτη αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μεταφηβικής ηλικίας στους Δημήτριο Αγριογιάννη, Αναστάσιο- Μάριο Αναδιώτη, Μάρκο Ευγενικό, Θωμά Μαρία, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο , Γεώργιο – Χρήστο Τσακανίκα, Χρήστο Αντώνιο Χατζηδάκη και Αριστοτέλη Χρυσαφίτη.

Στους Γεώργιο Δήμου και Γεώργιο Σκάλκο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Το παρόν στο Εφετείο σήμερα, έδωσε και ο Γιάννης Λαγός.

Ο ίδιος μπήκε στο δικαστήριο και αφού ζήτησε και πήρε τον λόγο είπε απευθυνόμενος στην Πρόεδρο: «Θεωρώ ότι υπάρχει προκατάληψη απέναντί μας. Μέχρι και ο πρωθυπουργός σας έχει πιέσει για την απόφασή σας».

Διόρισε δικηγόρο του τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, πατέρα του βουλευτή της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη.

«Σε λίγο θα προσέλθει ο συνήγορος κύριος Κωνσταντίνος Πλεύρης για να αναπτύξει το αίτημά μου», ανέφερε ο Γ. Λαγός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το δικαστήριο διέκοψε για μισή ώρα προκειμένου να προσέλθει ο διορισθείς από τον κ. Λαγό συνήγορος Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος είναι καθ’ οδόν, όπως αναφέρθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.