ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαξίμου για Α.Τζιτζικώστα: «Ο περιφερειάρχης πήγε εκεί όχι μόνο ως Έλληνας αλλά και ως Ευρωπαίος αξιωματούχος»

«Όταν ζήτησε να του εξηγήσουν τους λόγους δεν δόθηκε απάντηση»

Μαξίμου για Α.Τζιτζικώστα: «Ο περιφερειάρχης πήγε εκεί όχι μόνο ως Έλληνας αλλά και ως Ευρωπαίος αξιωματούχος»

Κυβερνητικές πηγές, σχολίασαν το διπλωματικό ζήτημα της απαγόρευσης εισόδου στην τουρκική επικράτεια του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Όπως σημειώνεται από τις κυβερνητικές πηγές, ο περιφερειάρχης πήγε το πρωί του Σαββάτου στη Σμύρνη με το πλοίο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη προκειμένου να προεδρεύσει στην Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ, δηλαδή όχι μόνο ως Έλληνας αλλά και ως Ευρωπαίος αξιωματούχος.

«Όταν έφτασε οι Τούρκοι είπαν στον Απόστολο Τζιτζικώστα ότι υπάρχει απαγόρευση εισόδου του στη χώρα. Όταν ζήτησε να του εξηγήσουν τους λόγους δεν δόθηκε απάντηση. Το ίδιο και στις ερωτήσεις που ακολούθησαν», συμπληρώνουν οι κυβερνητικές πηγές.

Παράλληλα, καταλήγουν οι κυβερνητικές πηγές, υπήρξε επικοινωνία του Περιφερειάρχη με το ΥΠΕΞ και τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ούτε σε αυτούς δόθηκε ο λόγος για την απαγόρευση εισόδου. Ο κ. Τζιτζικώστας παραμένει για την ώρα στο πλοίο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα», ανέφεραν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.