«Μας εμπαίζει» ο Α.Γεωργιάδης: «Με το “καλάθι του Άη Βασίλη” θα γίνει χαμός»

«Οι φίλοι μου οι μικροί και οι λίγο μεγαλύτεροι θα χορτάσουν παιχνίδι»

«Μας εμπαίζει» ο Α.Γεωργιάδης: «Με το “καλάθι του Άη Βασίλη” θα γίνει χαμός»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στην περιοδεία που έκανε σε καταστήματα αλυσίδων σούπερ μάρκετ για το «καλάθι του φτωχού», μίλησε για το περιβόητο «καλάθι του Άη Βασίλη», τονίζοντας πως θα… γίνει χαμός.

Ερωτηθείς για το «Καλάθι του Αη Βασίλη» και τις χαμηλότερες τιμές σε παιχνίδια, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε «χθες μου έστειλαν τα πρώτα mail οι αλυσίδες παιχνιδιών με τα προϊόντα που σκέφτονται να βάλουν στο “καλάθι”. Θα γίνει χαμός…»

«Δεν θα είναι τίποτα τσουρούτικο. Θα είναι χαρούμενο, εορταστικό, με πολύ καλές τιμές. Θα το παρακολουθούμε και αυτό», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Προσέθεσε χαμογελώντας ότι «οι φίλοι μου οι μικροί και οι λίγο μεγαλύτεροι θα χορτάσουν παιχνίδι», ενώ διευκρίνισε πως στην εν λόγω προσφορά θα περιλαμβάνονται και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Παράλληλα, είπε πως για τις ημέρες των Εορτών, έχει προστεθεί στο «καλάθι του φτωχού» μια σειρά προϊόντων που θα υπάρχουν στο γιορτινό τραπέζι, με στόχο να έχουν μειωμένες τιμές και να μπορούν να τα προμηθευτούν και καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα.

Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρά τις επικρίσεις στην αρχή, το μέτρο έχει γίνει αποδεκτό από τον κόσμο και τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ και φαίνεται πως αποδίδει οφέλη στους καταναλωτές, λόγω και του εντονότερου ανταγωνισμού των επιχειρήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε ακόμη πως η ΔΙΜΕΑ έχει εντοπίσει παραβάσεις σε ορισμένες περιπτώσεις, που αφορούσαν την πώληση αγαθών με περιθώριο κέρδους μεγαλύτερο του επιτρεπόμενου και ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.