ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΜέΡΑ25: «Η κυβέρνηση, εν μέσω καραντίνας, μεθοδεύει την αποψίλωση και ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ»

ΜέΡΑ25: «Η κυβέρνηση, εν μέσω καραντίνας, μεθοδεύει την αποψίλωση και ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ»

Την αντίθεσή του στην «αποψίλωση και ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ» εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

Σε σχετική ανακοίνωση, το ΜέΡΑ25 κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με την γνωστή της μέθοδο της τροπολογίας σε άσχετο νομοσχέδιο, φέρνει στη Βουλή την αποψίλωση και ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ με το προσφιλές της σύνηθες πρόσχημα περί ανταγωνιστικότητας, κανόνων της αγοράς και ενός υποτιθέμενου ψηφιακού μετασχηματισμού».

Φαίνεται, προσθέτει, «πως τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και οι εργαζόμενοι σε αυτά είναι ο επόμενος στόχος κυβέρνησης, τρόικας και ολιγαρχίας, καθώς το σχέδιο “εκσυγχρονισμού” τους που παρουσιάστηκε μόλις χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, έρχεται σήμερα κιόλας να γίνει πράξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αντιλαϊκές πολιτικές, σύμφωνα με το ΜέΡΑ25, «συνεχίζονται κανονικότατα εν μέσω καραντίνας, τη στιγμή δηλαδή που οι πολίτες και οι εργαζόμενοι στους αντίστοιχους φορείς απαγορεύονται κατά την κυβέρνηση να διαμαρτυρηθούν, να διαδηλώσουν και να αντιδράσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.