ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βόμβα»: Μεταγραφή από τον Alpha στον ANT1 – «Πάγωσαν» στον ΣΚΑΪ

«Βόμβα»: Μεταγραφή από τον Alpha στον ANT1 – «Πάγωσαν» στον ΣΚΑΪ

Να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης θέλει το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζοντας μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Ο ΣΚΑΪ βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης να είναι στο… πάτωμα σχεδιάζει να ενισχύσει τις τηλεοπτικές σειρές και να βάλει στην άκρη τα ριάλιτι.

Εξάλλου το φετινό Survivor που διεξάγεται μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά και το Power of Love δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό και έτσι το κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζει να ενισχύσει το πρόγραμμά του με νέα σίριαλ και μάλιστα ελληνικά.

Στον Ant1 ωστόσο, που εδώ και καιρό έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στις ελληνικές σειρές, βλέπουν τα νούμερα τηλεθέασης να πηγαίνουν εξαιρετικά, έχοντας «καπαρώσει» την πρωτιά μεταξύ των καναλιών.

Ετοιμάζονται μάλιστα να προχωρήσουν σε μια μεταγραφή – «βόμβα» από τον Alpha που αναμένεται να… τρελάνει τα νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Γεωργίου, δημιουργός του «Τατουάζ» και του «Μπρούσκο» είναι έτοιμος να υπογράψει στον ANT1.

Τη συγκεκριμένη μεταγραφή την ήθελαν και στον ΣΚΑΪ, που ευελπιστούσαν πως μαζί με το «Λόγω Τιμής» θα σαρώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, φαίνεται πως η μεταγραφή χάνεται και στο Φάληρο αναθεωρούν τα σχέδιά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.