ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με τη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: Δωρεάν το βιβλίο «21η Απριλίου 1967 – Το Πραξικόπημα και οι πρωταγωνιστές του»

Με τη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: Δωρεάν το βιβλίο «21η Απριλίου 1967 – Το Πραξικόπημα και οι πρωταγωνιστές του»

Η νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ κυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα με τις μεγαλύτερες δωρεάν προσφορές στην ιστορία του ελληνικού Τύπου, μεταξύ των οποίων την πληρέστερη έκδοση για το στρατιωτικό κίνημα του 1967 που σημάδεψε τη νεότερη ελληνική ιστορία:

«21η Απριλίου 1967 – Το Πραξικόπημα και οι πρωταγωνιστές του»! Ενα βιβλίο για την οργάνωση, διενέργεια και επικράτηση του στρατιωτικού κινήματος της 21ης Απριλίου 1967, μια μοναδική ιστορική έκδοση για τις συνθήκες που οδήγησαν στην ανάληψη της εξουσίας από τις Ενοπλες Δυνάμεις

Επίσης στο νέο τεύχος της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ θα αποκτήσετε ένα συλλεκτικό τεύχος του AUTOCAR, του πλέον ενημερωμένου περιοδικού αυτοκινήτου, με πληροφορίες, drive test, αναλύσεις, παρουσιάσεις κλπ. από τον κόσμο των τεσσάρων τροχών!

Μαζί με τις παραπάνω εκδόσεις θα βρείτε δωρεάν στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ:

– Μια μονογραφία του ιστορικού περιοδικού ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ με θέμα «Η Επανάσταση του 1821»

– Μια μελέτη θρησκευτικής ιστορίας για τις προρρήσεις: «Προφητείες Αγίων & Γερόντων της Ορθοδοξίας»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, πάνω απ’όλα θα διαβάσετε την πρώτη ολοκληρωμένη έρευνα-ανάλυση για τον βιολογικό πόλεμο (ή «πόλεμο»;) που έχει εξαπολυθεί με το νέο κορωνοϊό Covid-19​ κατά της ανθρωπότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.