ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV – Δείτε όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV – Δείτε όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Η δολοφονία-σοκ του δημοσιογράφου και αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ φέρνει εικόνες «Κολομβίας» και «Μεξικού» στην Ελλάδα με αίμα και διαφθορά σε όλα τα επίπεδα των εξουσιών.

Τα τελευταία τρία χρόνια η χώρα έχει ζήσει τις δολοφονίες εννέα ατόμων του υποκόσμου ή και του παρακράτους και τώρα με θύμα ένα δημοσιογράφο, αλλά και την δολοφονική επίθεση στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο φαίνεται πως η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο.

Έγκυρες πηγές μέσα από το ΓΕΝ επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του pronews.gr σε ότι αφορά την κράτηση επτά ημερών στην οποία υπόκεινται υποχρεωτικά τα πληρώματα των υποβρυχίων (τώρα αποκαλύπτεται ότι η κράτηση αφορά και τα πληρώματα των σκαφών επιφανείας) που αρνούνται να εμβολιαστούν ακόμα και αν προσκομίζουν μοριακό τεστ ότι είναι αρνητικοί σε κορωνοϊό.

Αντιμέτωποι με μία απίστευτη δυστοπική καθημερινότητα θα βρεθούν μαθητές και γονείς από τη Δευτέρα, καθώς ναι μεν τα παιδιά θα επιστρέψουν στις τάξεις τους, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουν το υποχρεωτικό «υγειονομικό διαβατήριο»

Στις 24 Μαρτίου το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διέψευδε πως φυλάσσουν αστυνομικοί δημοσιογράφους (δηλαδή τον Μένιο Φουρθιώτη), λίγες ημέρες αργότερα το ίδιο υπουργείο έδινε εντολή να αποσυρθεί η φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη.

Σε πανικό βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά την ηχηρή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή για τα εθνικά θέματα. Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πιάστηκαν πραγματικά στον ύπνο, ενδεικτικό το γεγονός ότι προσπαθούσαν να διασταυρώσουν εάν όντως πρόκειται για επίσημη δήλωση, διαρροή μέσω κύκλων ή απλώς για κάποιο είδους αρθρογραφία τρίτου προσώπου αναφερομένους τις πάγιες θέσεις του Κώστα Καραμανλή για τα ελληνοτουρκικά.

Μόλις διαπίστωσαν ότι πρόκειται για επίσημη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού, η οποία μάλιστα διακινήθηκε μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σήμανε συναγερμός.

Με δήλωση κόλαφος στο σύστημα των ενδοτιστών και των συνεργατών της Τουρκίας της κυβέρνησης Σημίτη, αλλά και της σημερινής κυβέρνησης (βλέπε Σημίτη, ΕΛΙΑΜΕΠ, διερευνητικές κτλ) απαντά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στα όσα υποστήριξε ο Κ.Σημίτης, περί εγκατάλειψης του Ελσίνκι και της Μαδρίτης, δηλαδή των συνθηκών αναγνώρισης των δικαιωμάτων της Τουρκίας στο Αιγαίο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 99 ετών άφησε ο τελευταίος Έλληνας πρίγκιπας με ενεργό αξίωμα, πρίγκιπας Φίλιππος, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η βασιλική οικογένεια. Τυπικά είχε αποποιηθεί του αξιώματός του πριν παντρευτεί την τότε πριγκίπισσα και μετέπειτα Βασίλισσα Ελισάβετ με την οποία ήταν ερωτευμένος όταν η Ελισάβετ ήταν 13 ετών.

Ομάδες παράνομων μεταναστών εισβάλλουν από τη νύχτα σε χωριά του βόρειου Έβρου. Μια από αυτές τις ομάδες εντόπισε η κάμερα του Pronews TV σε ένα από τα χωριά που απέχει 10χλμ από τα ελληνοτουρκικά σύνορα να περιμένουν τις αστυνομικές αρχές και τις ΜΚΟ να τους περιθάλψουν.

Όλοι αυτοί, όπως και εκατοντάδες άλλοι που έχουν μπει τις προηγούμενες ημέρες στη χώρα μας, προορίζονται να εγκατασταθούν στο νέο ΚΥΤ που χτίζει η κυβέρνηση επί της ορίου γραμμής στον Έβρο.

Και πολλές ακόμα αποκαλύψεις μόνο στο δελτίο ειδήσεων του Pronews TV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.