ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγγελική Νικολούλη: «Πέρασα δύσκολες στιγμές που με λύγισαν αλλά δεν με έσπασαν»

«Δούλεψα πολύ για ό,τι αγαπούσα και συνεχίζω να το κάνω χωρίς εκπτώσεις»

Αγγελική Νικολούλη: «Πέρασα δύσκολες στιγμές που με λύγισαν αλλά δεν με έσπασαν»

Η Αγγελική Νικολούλη, μίλησε στην εφημερίδα Real, για την ανάγκη της να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις και όχι στα «ξυλοπόδαρα» άλλων και για την σχέση με τον γιο της.

Οι περισσότερες μαμάδες όταν τα παιδιά τους ανοίγουν τα φτερά τους βιώνουν μια δυσκολία. Εσείς πώς το βιώσατε;

«Ήμουν συνειδητοποιημένη από την αρχή. Όταν φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο, δεν σημαίνει ότι σου ανήκει. Το μεγαλώνεις με αγάπη, παρατηρείς την προσωπικότητα που χτίζει, αν χρειαστεί παρεμβαίνεις βοηθητικά και του δίνεις τα εφόδια για να γίνει ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος. Όταν τα φτερά του ανοίξουν, το βοηθάς να πετάξει. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον γιο μου, επειδή πραγματοποιεί τα όνειρα του».

Υπάρχουν πράγματα που παρακολουθείτε στην τηλεόραση;

«Παρακολουθώ όσα μπορώ στον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο που έχω. Προτιμώ κυρίως τις κωμωδίες, γιατί με χαλαρώνουν και με βοηθούν να απαλύνω το βάρος της καθημερινότητας».

Υπάρχει κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο για την Αγγελική Νικολούλη;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δούλεψα πολύ για ό,τι αγαπούσα και συνεχίζω να το κάνω χωρίς εκπτώσεις. Στηριζόμουν στις δικές μου δυνάμεις και δεν χρησιμοποίησα ποτέ «ξυλοπόδαρα» άλλων. Πέρασα και δύσκολες στιγμές που με λύγισαν, αλλά δεν με έσπασαν. Πάντα σηκώνομαι και συνεχίζω. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για όσα μου έδωσε και μου δίνει ο Θεός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.