ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου

Η δημοσιογράφος κατέρρευσε ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι της 3 μέρες πριν γεννήσει

Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου

Από εγκεφαλική αιμορραγία φαίνεται πως πέθανε σε ηλικία 52 ετών, μόλις τρεις ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της, η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου, ενώ πιθανότατα είχε ανεύρυσμα το οποίο η ίδια δεν το γνώριζε

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατέρρευσε ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι της, μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο διαμέρισμα, όμως ήταν ήδη αργά.

Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική και έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το μωρό της, με το νεογέννητο κοριτσάκι να νοσηλεύεται αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια, στη ΜΕΘ νεογνών του «Έλενα Βενιζέλου».

Η κηδεία της θα γίνει, αύριο Σάββατο 15 Ιουλίου, και όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha, ο θάνατος της δημοσιογράφου προήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία ενώ πιθανότατα είχε ανεύρυσμα το οποίο η ίδια δεν το γνώριζε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν φίλοι και συνάδελφοί της, η Ίσμα Τουλάτου ήθελε να γίνει μητέρα όσο τίποτα και η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της ήταν για εκείνη το μεγαλύτερο όνειρό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.