ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αθώος ο Κ.Βαξεβάνης για την υπόθεση με τη σύζυγο του Γ.Στουρνάρα

Η Λίνα Στουρνάρα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου κατηγορώντας τους για συκοφαντική δυσφήμιση

Αθώος ο Κ.Βαξεβάνης για την υπόθεση με τη σύζυγο του Γ.Στουρνάρα

Ομόφωνα αθώους έκρινε τον Κώστα Βαξεβάνη και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδριανόπουλο το τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε μετά την δικαστική απόφαση: «Όσα έγραψε το Documento ήταν αληθή».

Υπενθυμίζεται ότι η Λίνα Στουρνάρα κατέθεσε μήνυση σε βάρος των δημοσιογράφων κατηγορώντας τους για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας για τη διοργάνωση συνεδρίου από την εταιρεία της Mindwork Solutions, με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά κονδύλια και φαρμακευτικές εταιρείες, με απευθείας ανάθεση από το ΚΕΕΛΠΝΟ, μέσω σύμβασης που υπογράφηκε τρεις ημέρες πριν ξεκινήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Περιμένω από όλους αυτούς που είχαν γράψει ότι συκοφαντούσαμε την οικογένεια Στουρνάρα και έπαιζαν πλάνα από την αυτόφωρο σύλληψή μας, να γράψουν σήμερα για την ομόφωνη αθώωσή μας» σχολίασε ο Κ. Βαξεβάνης, ενώ ο δικηγόρος του Γιάννης Μαντζουράνης τόνισε: «Στις Δημοκρατίες, ουδείς είναι υπεράνω υποψίας, υπεράνω του νόμου, ακόμη κι αν θεωρεί τον εαυτό του ανέγγιχτο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.