Τώρα, εμένα γιατί αντί να μου μυρίζει άνοιξη μου «μυρίζουν» εκλογές;

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο δημοσιογράφος Περικλής Παπαναούμ

Στην γνωστοποίηση του θανάτου του προχώρησε η ΕΣΗΕΜ-Θ

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο δημοσιογράφος Περικλής Παπαναούμ

«Έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες μέρες από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο δημοσιογράφος Περικλής Παπαναούμ, όπως έγινε γνωστό από την ΕΣΗΕΜ-Θ.

Ο Περικλής Παπαναούμ εργάστηκε για σειρά ετών στην εφημερίδα Μακεδονία, στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη, στο Time channel, ενώ τη δεκαετία του ’90 υπήρξε ιδιοκτήτης του Ράδιο Αλεξάνδρεια.

Στην Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) είχε διατελέσει μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού της Συμβουλίου.

Η κηδεία του τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Πλάτανο του δήμου Αλεξάνδρειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.