ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα σκίτσα του Αρκά για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας (φώτο)

Το respect στους πυροσβέστες και το ελάφι που τρέχει να σωθεί

Τα σκίτσα του Αρκά για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας (φώτο)

Τα σκίτσα του Αρκά τις τελευταίες ημέρες είναι αφιερωμένα στις καταστροφικές πυρκαγιές, που έχουν πλήξει τη χώρα μας.

Μάλιστα, στη σημερινή του «Καλημέρα», λέει ένα «σεβασμός» στους πυροσβέστες που έχουν ριχτεί στη μάχη.

Το προηγούμενο σκίτσο του έδειχνε ένα ελάφι να τρέχει να σωθεί από τις φλόγες.

Αρκετά από τα ελάφια που διαβιούν στο νησί της Ρόδου και βρίσκονταν στη δασική περιοχή όπου εκδηλώθηκε και συνεχίζεται η πυρκαγιά έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πυροσβεστών και των εθελοντών που βρίσκονται στο μέτωπο της φωτιάς.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, αρκετά ελάφια, όπως και αρκετά αιγοπρόβατα, έχουν πέσει θύματα της πυρκαγιάς που μαίνεται για έβδομη ημέρα. Η συγκεκριμένη περιοχή από όπου ξεκίνησε η φωτιά, το δάσος Απολλώνων-Λαέρμων, είναι από τους κυρίους βιότοπους των ελαφιών της Ρόδου.

Ακολουθούν σκληρές εικόνες…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.