ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Υπόθεση Πάτρας: «Φωτιά» έχει πάρει το Instagram μετά την αινιγματική ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη (φώτο)

Η δημοσιογράφος έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα

Υπόθεση Πάτρας: «Φωτιά» έχει πάρει το Instagram μετά την αινιγματική ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη (φώτο)

Με μεγάλη αγωνία αναμένει και αυτή την Παρασκευή το τηλεοπτικό κοινό την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία ετοιμάζει συνέντευξη για την υπόθεση της Πάτρας και όλοι υποθέτουν ότι θα βρεθεί με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η δημοσιογράφος που έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα αυτή την εβδομάδα θα έχει μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Σύμφωνα μάλιστα με τις εικασίες των χρηστών του twitter η κα. Νικολούλη θα έχει συνέντευξη με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στην φωτογραφία που ανέβασε στα social media η δημοσιογράφος φαίνεται η ίδια καθισμένη φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο και από την απέναντι πλευρά φαίνονται μόνο τα χέρια ενός άνδρα ο οποίος φοράει μαύρα ρούχα. Ένα χρώμα που τις τελευταίες ημέρες έχει φορέσει ο Μάνος τόσο στην προηγούμενη συνέντευξη που έδωσε όσο και σήμερα στην ανακρίτρια.

Δείτε το ποστ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.