ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ν.Φίλης: «Εκκλησία – Αστυνομία είναι προτεραιότητες – Δευτερεύουσας σημασίας υγεία και δασοπυρόσβεση»

«Η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη είναι η καλύτερη χώρα για να ζεις»

Ν.Φίλης: «Εκκλησία – Αστυνομία είναι προτεραιότητες – Δευτερεύουσας σημασίας υγεία και δασοπυρόσβεση»

Ένα ιδιαίτερα σκωπτικό σχόλιο έκανε ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «μετά την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να φέρει ρύθμιση στο νομοσχέδιο της κυρίας Κεραμέως, για το διορισμό σε οργανικές θέσεις 2.311 ιερέων, έκλεισε και η τελευταία ανοιχτή πληγή στο σώμα της δυσλειτουργούσας και τραγικά υποστελεχωμένης ελληνικής δημόσιας διοίκησης».

«Χιλιάδες κενά σε υγεία, παιδεία, δασοπυρόσβεση»

Πλέον, σημείωσε ο κ. Φίλης, «η Εκκλησία μαζί με την Αστυνομία – βασικές προτεραιότητες των απανταχού αυταρχικών και ακραία συντηρητικών κυβερνήσεων – δεν θα έχουν την παραμικρή έλλειψη σε προσωπικό. Σε αντίθεση με δευτερεύουσας σημασίας κρατικές αρμοδιότητες όπως η Υγεία, η Παιδεία, η Δασοπυρόσβεση και οι λοιπές δομές του κοινωνικού κράτους, που μπορούν να λειτουργούν θαυμάσια με δεκάδες χιλιάδες οργανικά και λειτουργικά κενά».

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ προσέθεσε ειρωνικά πως «με αυτό τον τρόπο, άλλωστε, η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη έχει διακριθεί παγκοσμίως και ‘είναι η καλύτερη χώρα για να ζεις’» – χρησιμοποιώντας λόγια του πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να καταλήψει: «Καταγγελλόμενος παντού εντός και εκτός Ελλάδας, με τελευταίο ‘σταθμό’ σφοδρής σε βάρος του κριτικής το Ευρωκοινοβούλιο, ο κ. Μητσοτάκης είναι λογικό να αναζητά, πριν σηκώσει να πιει το πικρό ποτήρι της προσφυγής στις εκλογές, λίγη παρηγοριά στη ‘Δεξιά του Κυρίου’».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.