ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Φίλης: «Οι υποκλοπές είναι κάμψη της Δημοκρατίας» – Α.Γεωργιάδης: «Πήγαινε πάρε καφέ στον Πούτιν»

Στη ΝΔ έχουν εμμονές με την Ρωσία και τον πρόεδρό της

Ν.Φίλης: «Οι υποκλοπές είναι κάμψη της Δημοκρατίας» – Α.Γεωργιάδης: «Πήγαινε πάρε καφέ στον Πούτιν»

Διάλογοι απείρου κάλλους ακούστηκαν το πρωί σε τηλεοπτικό κανάλι όπου μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, όταν ο τελευταίος έκανε λόγο για «κάμψη της Δημοκρατίας» με αφορμή το κακούργημα των παρακολουθήσεων.

«Καμψη της Δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νοεαλίας να υβρίζεται ο πρωθυπουργός και εσείς να γελάτε σαν χάνοι, ντροπή σας κύριε» αντέδρασε άμεσα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάνατε τις ορντινάντσες του Πούτιν, ντροπή σου. Κάθισε ολόκληρη νεολαία κόμματος και έβαλε τον Πούτιν να υβρίζει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο υπουργός Ανάπτυξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίζει: «Θα τα πούμε στην κάλπη. Άντε πήγαινε πάρε κανα καφέ στο Πούτιν που θα μας μιλήσεις για κάμψη της Δημοκρατίας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.