ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την ασφάλεια της κοινωνίας»

«Το 2021 κάηκαν περισσότερα από 1,3 εκ στρέμματα γης - Ποια είναι η προετοιμασία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για φέτος;»

Ν.Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την ασφάλεια της κοινωνίας»

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή πυρκαγιά στη Γλυφάδα και τη Βούλα, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθημερινά, σε όλα τα μέτωπα, αποδεικνύει ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την ασφάλεια της κοινωνίας».

Παράλληλα, προσθέτει: «Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή».

Αναφερόμενος στην προετοιμασία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει:

«Το 2021 κάηκαν περισσότερα από 1,3 εκ στρέμματα γης. Αύξηση που ξεπερνάει το 450% σε σχέση με τον μέσο όρο της περιόδου 2008-2020 και αποτελεί με διαφορά την χειρότερη χρονιά των τελευταίων 13 ετών.

Ποια είναι η προετοιμασία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για φέτος;

Μέσα στις περσινές καταστροφές μίλησαν για ένα τεράστιο πρόγραμμα προστασίας της τάξης των 1,7 δισ. Μίλησαν για ενίσχυση της πυροσβεστικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις χθες είδαμε εικόνες πυροσβεστών με πλαστικούς κουβάδες να προσπαθούν να σβήσουν φωτιά σε κατοικημένη περιοχή. Μιας πυροσβεστικής που συνεχίζει να έχει χιλιάδες οργανικά κενά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.