«Η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια της κοινωνίας»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τον τραυματισμό ενός φοιτητή στο ΑΠΘ, από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα αναρωτιέται αν η κυβέρνηση επιθυμεί «νεκρό στα πανεπιστήμια», συμπληρώνοντας ότι «έχει ζηλέψει τη Τουρκία του Ερντογάν».

Παράλληλα, αναφέρεται στους τραυματισμούς που υπήρξαν στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ότι είναι κυβέρνηση «επικίνδυνη για την ασφάλεια της κοινωνίας».

Αναλυτικά η ανάρτηση Ηλιόπουλου

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει νεκρό στα πανεπιστήμια;

Μπροστά στα αδιέξοδα της η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει το μόνο που ξέρει να κάνει κάθε αυταρχική νεοφιλελεύθερη πολιτική δύναμη. Αυξάνει την ένταση της καταστολής.

Έχοντας ζηλέψει την Τουρκία του Ερντογάν με την μόνιμη παρουσία αστυνομικής δύναμης στα πανεπιστήμια κάνει ότι μπορεί για να πυροδοτήσει την ένταση. Ακυρώνει έτι ουσιαστικά κάθε έννοια ασφάλειας για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες αλλά και συνολικά για την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Σήμερα σε άλλη μια βίαιη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης – με ευθεία βολή – άλλος ένας φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο φέροντας αιμάτωμα στο στόμα, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και σε οπτικοακουστικό ντοκουμέντο στα social media.

Η κυβέρνηση των ιδιωτικών κολεγίων, η κυβέρνηση της μαύρης και απλήρωτης εργασίας για την νεολαία, η κυβέρνηση του αυταρχισμού είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια της κοινωνίας.

Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!