ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: «Η κυβέρνηση με δόλο οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού»

Α.Γεωργιάδης: «Η κυβέρνηση με δόλο οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού»

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι «επί σκοπώ, με δόλο και με άποψη οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού» εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε ρ/σ.

«Πάντα πρέπει να υπάρχει Plan Β και κάθε κυβέρνηση πρέπει να έχει, αλλά δεν συζητάμε αυτό σ’ αυτή την περίπτωση. Μιλάμε για μια κυβέρνηση η οποία με τις κινήσεις και τις μεθοδεύσεις της οδήγησε στην αναγκαιότητα του Plan B.  Eίναι άλλο να λες προετοιμάζομαι για την περίπτωση που θα ξεσπάσει μια θύελλα και άλλο χρησιμοποιείς υπερόπλα για να δημιουργήσεις τη θύελλα. Αυτή είναι η περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στην χθεσινή συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σε ρ/σ o αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι «ο κ. Μεϊμαράκης είναι σεβαστό στέλεχος της παράταξης μας,  έχει το δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του» προσθέτοντας ότι «η γνώμη του είναι σεβαστή και πρέπει να ακούγεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.