ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Επίθεση στην Κυβέρνηση από τον Γ. Πατούλη, Λ. Αυγενάκη και Μ. Κεφαλογιάννη από την σύσκεψη στελεχών της ΝΔ

Ηράκλειο: Επίθεση στην Κυβέρνηση από τον Γ. Πατούλη, Λ. Αυγενάκη και Μ. Κεφαλογιάννη από την σύσκεψη στελεχών της ΝΔ

Ένα… θερμό φθινόπωρο «υποσχέθηκε» στην κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συμμετείχε σε σύσκεψη κομματικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Παρουσία του Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, του ευρωβουλευτή του κόμματος Μανόλη Κεφαλογιάννη, στελεχών και παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας, καθορίστηκαν οι βασικοί άξονες στρατηγικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάνω στο προσφυγικό και τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Το προσφυγικό σε ότι αφορά το προσφυγικό, το μείζον ζήτημα που απασχολεί και την Κρήτη μετά τις αποφάσεις της κυβέρνησης να δημιουργήσει δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο νησί, η Νέα Δημοκρατία προτάσσει την έλλειψη κεντρικού σχεδιασμού από την πλευρά της κυβέρνησης.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις, τόσο του Γιώργου Πατούλη όσο και του Μανόλη Κεφαλογιάννη, με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ να σημειώνει ότι δεν ενοχλούν οι πρόσφυγες αλλά οι «ανίκανοι που διαχειρίζονται το θέμα σε επίπεδο κυβέρνησης», εξαπολύοντας τα βέλη του και κατά της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, αλλά και του ευρωβουλευτή της ΝΔ, ο οποίος δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι ένα πολιτισμένο κράτος της ΕΕ και θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις για το προσφυγικό, όμως όπως είπε θα πρέπει η κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη στάση της.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη μεγάλη συνάντηση των στελεχών της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο ενόψει φθινοπώρου, νέας αξιολόγησης και ΔΕΘ, με το τοπικό καθοδηγητικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας να ξεκινά μια σειρά δράσεων καθώς το πολιτικό σκηνικό αναμένεται να είναι ιδιαίτερα “καυτό” τους επόμενους μήνες. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.