ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών 2019 θα ανακοινώσει ο Κ.Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ

Νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών 2019 θα ανακοινώσει ο Κ.Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ

Νέο κύκλο ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανακοινώσεις νέων προσώπων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών του 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το βήμα του Συνεδρίου θα προαναγγείλει πως στις 10 Ιανουαρίου, όταν και κλείνει τρία χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ , θα ανακοινώσει λίστα με δεκάδες νέους υποψήφιους, που προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας, αλλά και από το Μητρώο Στελεχών.

Στόχος, να δοθεί ο χρόνος οι πολίτες να τους γνωρίσουν μέχρι τις τριπλές αναμετρήσεις του 2019. Πρόκειται για πρόσωπα, που πολιτεύονται για πρώτη φορά και δεν έχουν ζητήσει ξανά την ψήφο των πολιτών. Αρκετοί από τους υποψήφιους θα είναι κάτω από 40 ετών, ενώ ανάμεσα στα ονόματα θα είναι και αυτά των 30 γυναικών που έχει προαναγγείλει η Νέα Δημοκρατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ομιλία του θα αναφέρει πως δεν θα ακολουθήσει τον Αλέξη Τσίπρα στον ολισθηρό δρόμο και θα χαρακτηρίσει αντισυγκέντρωση την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.