ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χρυσοχοΐδης από την Χαλκιδική: Θρηνούμε για τους νεκρούς, είμαστε εδώ για να κλείσουμε τις πληγές

Χρυσοχοΐδης από την Χαλκιδική: Θρηνούμε για τους νεκρούς, είμαστε εδώ για να κλείσουμε τις πληγές

«Θρηνούμε για την απώλεια αυτών των ψυχών, είμαστε αλληλέγγυοι στους συγγενείς τους που θρηνούν». Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στην αρχή της συνέντευξης Τύπου μετά τη σύσκεψη που είχε στη Χαλκιδική για τη φονική θεομηνία.

«Εχουμε τον άδικο χαμό 6 ανθρώπων, και μάλιστα δύο παιδιών. Θρηνούμε για την απώλεια αυτών των ψυχών, είμαστε αλληλέγγυοι στους συγγενείς τους, στους ανθρώπους που θρηνούν το χαμό τους. Θα κάνουμε ό,τι δυνατό να βοηθήσουμε», σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης. «Η σύσκεψη έχει σκοπό να προσδιορίσει τα ακριβή βήματα της κρίσης», πρόσθεσε.

«Η παρουσία των υπηρεσιών της χώρας ήταν γενναία, με αυταπάρνηση, 150 άτομα και 155 οχήματα της πυροσβεστικής ήταν εδώ, διατεταγμένα από χθες το πρωί όταν εντοπίστηκε το φαινόμενο και δόθηκε σήμα από την ΕΜΥ» συνέχισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την κακοκαιρία που έπληξε την Χαλκιδική. Οπως εξήγησε 40 μηχανήματα της περιφέρειας και 100 εργαζόμενοι βρέθηκαν από νωρίς στο σημείο προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της διάσωσης. «Η δουλειά που έκαναν οι υπηρεσίες ήταν τόσο σημαντική που ελαχιστοποίησαν τις ζημιές που έγιναν» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις δηλώσεις του Υπουργού όπως τις μετέδωσε η ΕΡΤ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.