ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

K.Mπογδάνος: «Ο Ρουβίκωνας είναι παιδί του ΣΥΡΙΖΑ – Η κυβέρνηση Τσίπρα ενίσχυε τον Ρουβίκωνα» (βίντεο)

K.Mπογδάνος: «Ο Ρουβίκωνας είναι παιδί του ΣΥΡΙΖΑ – Η κυβέρνηση Τσίπρα ενίσχυε τον Ρουβίκωνα» (βίντεο)

«Βόμβες» πέταξε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε.

Σε δηλώσεις του έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπογδάνος είπε μεταξύ άλλων πως «τα μέλη του Ρουβίκωνα έχουν πολιτική κάλυψη, είναι πολιτικό παιδί της προηγούμενης κυβερνητικής θητείας, δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2015, γεννήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, μεγάλωσε επί ΣΥΡΙΖΑ και ανδρώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και ρωτάω πόθεν χρηματοδοτήθηκε; Ο Ρουβίκωνας είναι στο κέντρο ενός συστήματος παρα-αριστερής και πρώην κυβερνητικά αριστερά στηριζόμενης κατάστασης…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν συνεχεία, μάλιστα, είχε αντιπαράθεση και με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Παπαδημητρίου που προστέθηκε στο πάνελ, με τον Κων. Μπογδάνο να υποστηρίζει πως «η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ενίσχυε τον Ρουβίκωνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.