ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Έφυγε από την ζωή ο 71χρονος πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Έφυγε από την ζωή ο 71χρονος πρώην βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Σε ηλικία 71 ετών, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Χατζηδημητρίου άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί της Παρασκευής.

O Kωνσταντίνος Χατζηδημητρίου γεννήθηκε το 1949 στο χωριό Δόμιρος του νομού Σερρών.

Σπούδασε νομικές επιστήμες και εργάστηκε ως δικηγόρος. Διετέλεσε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Αχιλλέα Καραμανλή και το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Επανήλθε στη ΝΔ και συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά δεν επανεξελέγη.

Συλλυπητήρια από τη ΔΕΕΠ Σερρών της ΝΔ

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε με επιστολή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ Ν. Σερρών. Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Η Δ.Ε.Ε.Π. (ΠΡΩΗΝ ΝΟ.Δ.Ε.) της ΝΔ Νομού Σερρών εκφράζει την θλίψη και την βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου. Η κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή του χαρακτηρίστηκε από το ήθος και την ευπρέπεια. Υπηρέτησε την παράταξη με συνέπεια και βαθιά προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη. Η απώλεια του κάνει φτωχότερο τον Ν. Σερρών. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.