ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Κύρτσος: «Ούτε φέτος θα προλάβουμε το καλοκαίρι – “Δράμα” η κατάσταση στον ιδιωτικό τομέα»

Γ.Κύρτσος: «Ούτε φέτος θα προλάβουμε το καλοκαίρι – “Δράμα” η κατάσταση στον ιδιωτικό τομέα»

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου, εξέφρασε την αγωνία του ότι και φέτος θα είναι μια χαμένη τουριστική χρονιά.

​Όπως είπε, «ούτε φέτος θα προλάβουμε το καλοκαίρι», επισημαίνοντας ότι «πρέπει να φτιάξουμε ένα σενάριο ότι δεν προλαβαίνουμε το καλοκαίρι, παρά να θεωρούμε ότι θα το προλάβουμε να κάνουμε ξανά προϋπολογισμό και μετά Ιούνιο-Ιούλιο να μας πιάσει απελπισία». Εκτίμησε παράλληλα, ότι αναμένεται μεγαλύτερη ύφεση και αύξηση του χρέους.

«Η κοινωνία δοκιμάζεται. Προς το παρόν, είναι αξιόπιστο το δημόσιο, όσοι είναι υπάλληλοι και συνταξιούχοι είναι εξασφαλισμένοι», όπως σημείωσε.

​Ενώ, «το δράμα», όπως χαρακτήρισε την κατάσταση, είναι στον ιδιωτικό τομέα. «Ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι είτε άνεργοι είτε με λιγότερα χρήματα, οι μικρομεσαίοι και ελεύθεροι επαγγελματίες δεν λειτουργούν». Είναι μια δομική κρίση, σημείωσε.

Μιλώντας για την πανδημία και το εμβόλιο, ο κ. Κύρτσος επέκρινε τη διαχείριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λέγοντας ότι εκεί δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική. Και αυτό, όπως είπε, φαίνεται από το γεγονός ότι κάθε κράτος-μέλος έχει δική του πολιτική εφαρμόζει δική του πολιτική.

​Μιλώντας για το εμβόλιο, εκτίμησε ότι είναι σωστή η κεντρική διαχείριση της Ένωσης, λέγοντας ότι έτσι δεν θα υπάρξουν αδικίες από μεγαλύτερα κράτη σε μικρότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Όμως, όπως εξήγησε, το πρόβλημα στο θέμα του εμβολίου είναι ότι δεν έγινε σωστή κρίση. Δηλαδή, όλοι περίμεναν με αγωνία τα εμβόλια θεωρώντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα ενώ παράλληλα δεν έγιναν και σωστές διαπραγματεύσεις με τις εταιρίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.