ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βουλευτής της ΝΔ ομολογεί: «Δύο στους τρεις μουσικούς δεν πήραν ούτε το επίδομα των 534 ευρώ»

Βουλευτής της ΝΔ ομολογεί: «Δύο στους τρεις μουσικούς δεν πήραν ούτε το επίδομα των 534 ευρώ»

Ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άγγελος Τσιγκρής, θέτοντας επί τάπητος την «καθολική φτωχοποίηση» των επαγγελματιών μουσικών και ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων για την οικονομική στήριξη και φαρμακευτική κάλυψη του κλάδου.

Στην Ερώτηση με θέμα: «Λήψη μέτρων οικονομικής στήριξης των επαγγελματιών μουσικών», ο κ. Τσιγκρής επισημαίνει πως η αποχή των επαγγελματιών μουσικών από την εργασία τους καθ΄όλη τη διάρκεια της πανδημίας έχει προκαλέσει «σοβαρά οικονομικά προβλήματα» στον κλάδο.

Επικαλείται τον πρόεδρο «Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Δυτικής Ελλάδας», ο οποίος κάνει λόγο για καθολική φτωχοποίηση», και υπενθυμίζει ότι δύο στους τρεις επαγγελματίες μουσικούς δεν έλαβαν ούτε το επίδομα αναστολής εργασίας ύψους 534 ευρώ.

«Από την άλλη μεριά, οι επαγγελματίες μουσικοί δεν έλαβαν ούτε το επίδομα ειδικού σκοπού του Μαρτίου, γεγονός που εξάντλησε τις οικονομικές τους αντοχές» σημειώνει και ζητά να ληφθεί υπόψη ότι οι μουσικοί «στερούνται και φαρμακευτικής περίθαλψης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τούτων δοθέντων, ο «γαλάζιος» βουλευτής ρωτά τον Χρ. Σταϊκούρα ποια μέτρα προτίθεται να πάρει για την οικονομική στήριξη και φαρμακευτική κάλυψη των επαγγελματιών, ενώ ζητά να μάθει και «πότε αναμένονται τα παραπάνω μέτρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.