ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επισπεύδονται οι επόμενες εκλογές – Ποια απόφαση έχει πάρει ο πρωθυπουργός

Στις 25 Ιουνίου η επικρατέστερη ημερομηνία

Επισπεύδονται οι  επόμενες εκλογές – Ποια απόφαση έχει πάρει ο πρωθυπουργός

Η ομολογουμένως, όπως διαγράφεται, μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας την οποία είχε αποτυπώσει το exit poll, επιβεβαίωσε η πρώτη εκτίμηση των αποτελεσμάτων για τις σημερινές εκλογές που έδωσε η Singular Logic το βράδυ της Κυριακής με ενσωματωμένο το 47,33% των εκλογικών τμημάτων.

Το κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 41%, π υπερδιπλάσιο του ΣΥΡΙΖΑ, τα ποσοστά  του οποίου καταρρέουν στο 20,09%.

Τρίτη εκλογική δύναμη αναδεικνύεται το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 12,16%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,96% και η Ελληνική Λύση με 4,5%.

Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με πάνω από 20 μονάδες διαφοράς φέρνει τον δεύτερο γύρο των εκλογών συντομότερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει πάρει ήδη την απόφαση για δεύτερο γύρο εκλογών στις 25 Ιουνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.